Om Lars Nord Rødtnes


Mit Navn er Lars Nord Rødtnes, jeg er 49 år gammel og bor i sønder stenderup, lidt udenfor Kolding, sammen med min familie.

Jeg arbejder til dagligt, som pædagog og naturvejleder ved organisationen Nordhøj, hvor jeg er sammen med en gruppe unge mennesker ude i naturen. Vi passer området omkring Dybvadbro station og laver naturvejledning for børnehaver.

Så lang tid jeg kan huske tilbage har jeg altid gået på opdagelse i naturen, som lille dreng var det med en hjemmelavet bue og dertil hørende pile. Som yngre mand var det med kameraet på skulderen, på jagt efter smukke former, mønstre og farver. I dag  er det så på jagt, efter træ til skeer og skåle.
Det er efterhånden 8 år siden jeg snittede min første ske, og jeg har nærmest snittet skeer dagligt siden. Det har siden hen udviklet sig, til andre former for håndværk, som at dreje unikke brugsgenstande og knivmageri. 
Nu er tiden kommet til at jeg vil åbne en butik, hvor jeg kan tilbyde min hjælp til kunder der gerne vil have en skarp kniv. Foruden knivsliberiet vil der være masser af skåle og skeer til salg i butikken.
Kom forbi til en kop kaffe og en snak.
Image

Butik i Kolding

Besøg butikken i centrum af Kolding. Jeg har åbent

Tirsdag: 15.30 - 18.00

Fredag: 13.30 - 18.00

Lørdag: Når skiltet er ude